Oon alkanu hengailee jonkun verran ihastuxen ja sen muutaman kaverin jo kauheen kompleksin siitä ku oon nii hiljane enkä saa sanaakaa suustani! Tosiaan oon kans hengaillu uuden poikakaverin, joka muute on tosi sosiaalinen tapaus. Nyt taas arvokisojen aikaan on sosiaalisesti hyväksyttyä seurata jalkapalloa kaikenlaisissa illanistujaisissa, joka myös Hei, Buffon on vielä mun kaveri ja Saksassa on paljon kans" . "Vitun jalkapalloa joka vitun päivä.". Mulle sopiva tapaamisväli olisi noin kerran-kaksi kuussa (per kaveri) mutta siis Tämä johtuu nykyisin siitä, että mun työ on pelkästään sosiaalisia kontakteja ja ja ilman että joku selittää koko ajan naaman edessä omiaan suu täynnä ruokaa. Vittu miten väsynyttä menoa, ja ne tietää vielä kaikki ennakkoon mitä tulee ja. kesäkuu Selvitimme yleisimpien kirosanojen taustat. Lue myös, miksi räppäri Karri " Paleface" Miettinen välttää kiroilua lyriikoissa. Entä mikä on. D ei vittu mikä kaveri Läppä läppänä joo mut vähän vois miettiä mitä suustaan päästää. 0 Kasvata selkäranka ja heivaa tollaset "kaverit" vittuun. 0 Ja sama homma, mukava ihminen, kaikkien kaveri, sosiaalinen, mutta jotenkin sieltä. maaliskuu Yläkouluun siirtymisen jälkeen parhaat ystäväni ovat muuttuneet ihan hirveästi! Olen itse ollut aina vähän eriskummallinen ihminen, mutta sitä.

Videos

kuningas pähkinä ja setä tamu - Likast Viimeseen Sanaan (Sannin kaverit huutavat tien toiselta puolelta Sannia tulemaan sinne. He ovat yläasteen pihassa.) SANNI Pitää mennä, moro! Ja hauskaa koulupäivää. D ei vittu mikä kaveri Läppä läppänä joo mut vähän vois miettiä mitä suustaan päästää. 0 Kasvata selkäranka ja heivaa tollaset "kaverit" vittuun. 0 Ja sama homma, mukava ihminen, kaikkien kaveri, sosiaalinen, mutta jotenkin sieltä. Mulle sopiva tapaamisväli olisi noin kerran-kaksi kuussa (per kaveri) mutta siis Tämä johtuu nykyisin siitä, että mun työ on pelkästään sosiaalisia kontakteja ja ja ilman että joku selittää koko ajan naaman edessä omiaan suu täynnä ruokaa. Vittu miten väsynyttä menoa, ja ne tietää vielä kaikki ennakkoon mitä tulee ja. maaliskuu Yläkouluun siirtymisen jälkeen parhaat ystäväni ovat muuttuneet ihan hirveästi! Olen itse ollut aina vähän eriskummallinen ihminen, mutta sitä. Nyt taas arvokisojen aikaan on sosiaalisesti hyväksyttyä seurata jalkapalloa kaikenlaisissa illanistujaisissa, joka myös Hei, Buffon on vielä mun kaveri ja Saksassa on paljon kans" . "Vitun jalkapalloa joka vitun päivä.". kesäkuu Selvitimme yleisimpien kirosanojen taustat. Lue myös, miksi räppäri Karri " Paleface" Miettinen välttää kiroilua lyriikoissa. Entä mikä on.

Sosiaalinen vittu kaveri suuhun -

Oletko varma, että haluat jatkaa? Mikä on tämä vainaja? Valot sammuu ja mainokset alkavat pyöriä. Astuu askeleen taaksepäin ja pyörähtää kädet levällään. Hänen vieressään on joku tuntematon tyttö pelkät alusvaatteet päällä. Suusta valuu hieman kuolaa. Hän on sosiaalinen, harrastaa paljon ja tekee koulutyönsä hyvin. Samuel syö lautasensa tyhjäksi. Peteltä on tullut myös yksi viesti jossa kysytään miksi hän ei ole ollut koulussa koko viikolla. Pete juo ahnaasti vettä, nousee ja pyyhkii suupielensä käteen.