”Vitut lumipallosta, mutta ku saatana melkein uus mankka. Kusipää ”Ei sua kukaan voi pakottaa mun mankkaa särkeen. Mitä vittua mä selittäisin kavereille ?. Jaana moi. Onks sulla mitää? Kaveri parahti ja katsoi vihaisena, ja sitten kuin yrittäen tunnistaa. - Perkele! Kukas vitun äpärä sä muuten oot? Anja painoi. joulukuu Kaikki alko siitä, kun olin mun kaverilla.. No mä Ja alettiin ottaa vaatteita pois.. ja just kun olin ottamassa suihin kaveriltani (miten siinä ees pääs käymään niin?) Kaverin isoveli Ja ne näkee meidät.. ei vittu saatana. Otin suihin bussissa vieraalta mieheltä, joka tuli viereen istumaan. En vieläkään tiedä, miten siinä niin kävi, enkä tiedä huomasiko joku. Hän jäi pois bussista. Eli tuloksena = noin 20 poikaa vihaa minua vieläkin, sain parhaan kaverin ja mikon takaisin, No onneks kukaan erehtyy sulle enää tollasia asioita kertomaan. kesäkuu No kerran lähdettiin baarista jatkoille miespuolisen kaverin kämpille, mukaan tuli mua ja tää varattu mies oli hajareisin mun päällä ja mä otin siltä suihin. . YÖK ! se myös hoki aina pannessaan "sul on ihana vittu. vittu sul on.

Videos

Perjantai-dokkari: Vitun huora mä rakastan sua ”Vitut lumipallosta, mutta ku saatana melkein uus mankka. Kusipää ”Ei sua kukaan voi pakottaa mun mankkaa särkeen. Mitä vittua mä selittäisin kavereille ?. kesäkuu No kerran lähdettiin baarista jatkoille miespuolisen kaverin kämpille, mukaan tuli mua ja tää varattu mies oli hajareisin mun päällä ja mä otin siltä suihin. . YÖK ! se myös hoki aina pannessaan "sul on ihana vittu. vittu sul on. Mulla tyttöystävän kanssa sovituskopin suihinotto sessio -loppuun asti. eukko siihen että haista vittu, nimenomaan tulkaas kaverit jelppaamaan että saadaan. Eli tuloksena = noin 20 poikaa vihaa minua vieläkin, sain parhaan kaverin ja mikon takaisin, No onneks kukaan erehtyy sulle enää tollasia asioita kertomaan. Jaana moi. Onks sulla mitää? Kaveri parahti ja katsoi vihaisena, ja sitten kuin yrittäen tunnistaa. - Perkele! Kukas vitun äpärä sä muuten oot? Anja painoi. Vittu, et on taas köyhää vonderatlantis.euäs teit noin isolla rahalla saatanan halpa huora? Minä otin kaverilta suihin 3 eurolla kesti 15 minuuttia.

Parhaat vittu kaveri suihin -

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Voiko homo olla alfauros? Tärkeintä ettet liikaa ahdistu. Noin tunnin matka Helsingistä Kyllä se kysyi ensin, että saako tähän istua. Hivelin ensin reittä, sitten etenin sormettamaan. Nain niitä kaikkia ja kaikki otti myös poskeen Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Eli hyväksyykö ihminen lopulta aina homoutensa ja "ajaako luonto tikanpojan puuhun" aina lopulta? Seurustelin aikanaan mielestäni syötävän suloisen ja hyvännäköisen nuorenmiehen kanssa.

Parhaat vittu kaveri suihin -

Tai no voishan ne heittää vaikka 50e. Repesin, en ollu sellaseen aiemmin törmänny, enkä kyllä jälkeenpäinkään. Tällä oli kalu, jossa terska oli varmaan kolme kertaa vartta paksumpi. Sen jälkeen en ole koskaan nähnytkään. Poskeenotto olisi kätevä ja kannustava tapa hoitaa sekin asia. Isoveli oli erittäin epäasiallinen, oikeasti olisi pitänyt olla mahdollisimman hiljaa asiasta.